banner249

Tavas yolunda feci kaza

Feci kazada...

Tavas yolunda feci kaza
banner240

Denizli'nin tavas ilçesinde kaygan yolda kayan otomobil bariyerlere ok gibi saplandı. Feci kazada 1 kişi ölürken 2 kişi de ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Tavas istikametine seyir halindeki 06 FH 1721 plakalı otomobil sürücüsü yolun kaygan olması nedeni ile kontrolünü kaybederek, Tavas girişindeki yol ayrımında bariyerlere çarptı.

Meydana gelen kazada, bariyerlere çarpmanın etkisi ile bariyer otomobile ok gibi saplandı. Yaşanan  üzücü kaza sonrası sürücü yanındaki yolcu Ş.Y isimli banka görevlisi olay yerinde hayatını kaybetti. Arka koltukta  oturan ve ismi henüz açıklanmayan 1 kişi ise araçta sıkıştı. Sürücü ise hafif yaralandı. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı.

Kaza, hemen sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracın arka koltuğunda sıkışan 1 kişi ve sürücüyü yaralı olarak çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti.  Otomobilden çıkarılan 2 yaralı sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesinin ardından  Tavas Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2017, 11:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER