banner249

Suç makinası katil damat tutuklandı

Denizli’nin Honaz ilçesi Kocabaş mahallesinde boşanma aşamasında olan ve barışmak için kayınvalidesinin evine giden zanlı kayınvalidesini öldürüp kaçtı. Jandarma Suç Araştırma Timleri tarafından Isparta’da yakalanan katil damat, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Damadın 19 farklı suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Suç makinası katil damat tutuklandı
banner240

Denizli’nin  Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi'nde eşi ile yaşadığı ailevi sorunlarından kayınvalidesi Sultan Duran'ı (59) sorumlu tutan Aydın A. (33), boşanma aşamasında olduğu eşiyle barışmak için kayınvalidesinin Kocabaş Mahallesi'ndeki evine geldi. Yaşanan tartışmanın ardından Aydın A. ateş ederek olay yerinden kaçtı. Kurşunlardan ikisi başına ve göğsüne isabet eden Sultan Duran yolda hayatını kaybederken, kurşunların biri yerden sekerek öfkeli damadın 3 yaşındaki oğlu Atalay’a isabet etti. Hafif yaralanan bebek tedavi altına alındı.

Olayın ardından kayıplara karışan cinayet zanlısı damat, Jandarma Suç Araştırma Timlerinin titiz çalışması ile Isparta’da ortaya çıktı. Isparta Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler koordineli düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalanan cinayet zanlısı Aydın A., yakalanarak Denizli’ye getirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Aydın A., tutuklanarak ceza evine gönderildi. Cinayet zanlısı Aydın A.’nın suç kaydı ise kabarık çıktı. Dolandırıcılık, silahla tehdit ve hırsızlık gibi 19 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ramazan akyol
Ramazan akyol - 3 yıl Önce

Nohuttan önce yabani hayvan domuza care bulunki Ciftci nohut eke bilsin değilse Ciftci in işi zor

SIRADAKİ HABER