banner249

Su borusu patladı asfalt yarıldı

Bodrum’da su borusu bomba gibi patladı. Asfalt yerinden sökülürken, 4 metre çukur açılmasına neden olurken olay yerinde araçların olmaması faciayı önledi.

Su borusu patladı asfalt yarıldı
banner240

Muğla’nın Bodrum İlçesi Gölköy Mahallesi girişinde içme suyu boru hattında korkunç şekilde patlama meydana geldi. Ana su hattının patlamasıyla birlikte asfalt yerinden sökülerek 4 metrelik çukur açılan çevre yolunda yol göle döndü. Tüm yol su ile kaplanırken, bazı iş yerlerini su bastı. Yol trafiği kısa bir süreliğine trafiğe kapandı. Patlama olan noktada 4 metre derinliğinde 15 metre uzunluğunda çukur açıldı. Çevre yolundan meydana gelen patlamada şans eseri ölen ve yaralanan olmazken mahalleye giden içme suyu hattı hızlı bir şekilde kesilerek boru tamir edilmeye başlandı. Yetkililer su kesintisi olmayacağını dile getirdi.
 

OFİSTE OTURUKEN KORKUNÇ PATLAMAYI DUYDUK

Ofiste otururken birden patlama sesi duyduklarını dile getiren görgü tanığı Burak Binici, “Bizler ofisimizde dururken korkunç bir şekilde patlama sesi duyduk. Koşarak dışarıya çıktık. Her taraf su içindeydi. Araçlar yoldan geçmekte zorlandı. Patlama anında kimsenin olmaması gerçekten büyük faciayı önledi” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER