banner249

Sokak ortasında kurşun yağmuruna tutuldu

Afyonkarahisar'da bir kişiye otomobilden pompalı tüfekle ateş açıldı. Açılan ateş sonucunda ağır yaralanan şahıs kamyonetle kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Ağır yaralanan şahsın tedavisi devam ederken, polis ekipleri olaydan sonra kaçan şüphelileri birkaç saat içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.

Sokak ortasında kurşun yağmuruna tutuldu
banner240

Afyonkarahisar’ın Yeşilyurt Mahallesi Ham Şehri Bulvarı'nda silahla vurulan bir kişinin kamyonetle Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirildiği bilgisini alan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri harekete geçti. Vurulan şahsın E.K. olduğunu ve hastaneye getiren kişinin M.Ç. olduğunu belirleyen ekipler, M.Ç.’nin ifadesine başvurdu. Polis yaptığı araştırmada, E.K.'yi pompalı tüfekle yaralayan kişinin K.Ç. olduğunu ve olayın ardından otomobille kaçtığını belirledi. Polis ekipleri, plakası belirlenen otomobilin akaryakıt istasyonunda olduğunu tespit etti. Sürücü H.B. burada, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen şüpheliler K.Ç. ile T.B.’yi ise bir süre sonra gözaltına alındı.

Polis operasyonda uyuşturucu maddelerde ele geçirdi
Soruşturma kapsamında H.B., ifadesinin ardından serbest bırakılırken, K.Ç. ile T.B.'nin ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.
Öte yandan, polis ekipleri M.Ç.'nin aracında ruhsatsız tabanca, 5 mermi, 2 uyuşturucu hap ve bir miktar esrar, yaralanan E.K.'nin üzerinde ise 10 gram sentetik uyuşturucu ile uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER