banner249

Sokak ortasında kanlı infaz!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir kişi, bir araçtan yapılan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sokak ortasında kanlı infaz!
banner240

İzmir'in Karabağlar ilçesi Bahçelievler Mahallesi 370 Sokak'ta saat 03.00 sıralarında misafirliğe gittiği arkadaşlarından eve dönmek için çıkan 29 yaşındaki Serdar Maya'nın yanında hafif ticari bir araç durdu. Araç içerisinden açılan ateş sonucu Serdar Maya kanlar içerisinde yere yığılırken, araç bölgeden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Serdar Maya, sağlık ekipleri tarafından Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz adam burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis ekipleri, şüpheli veya şüphelilerin beyaz renkli hafif ticari araçla kaçtığını tespit etti.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER