banner249

SOKAK KÖPEĞİNE ETMEDİK EZİYET BIRAKMADI

Uşak'ta bir kişi sokak köpeğini önce çöpe attı, taşlarla öldüresiye ezdi. Görüntüler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, şahıs savcılık ifadesinin ardından ise salıverildi!

SOKAK KÖPEĞİNE ETMEDİK EZİYET BIRAKMADI
banner240

Uşak’ın Eşme ilçesine bağlı Elvanlar Mahallesi'nde Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma polislerine bir çöp konteynerinde yaralı köpek bulunduğu ve üzerinde taşlar olduğu ihbarı geldi. Olay yerine gelen ekipler yaralı köpeği veterinere götürürken, olayla ilgili de inceleme başlattı. Yapılan çalışmaların ardından şüpheli M.Y. (72) ekipler tarafından gözaltına aldı. Şüpheli şahıs M.Y., emniyetteki ifadesinin ardından bin 500 TL para cezası kesilerek serbest bırakıldı.

O anları izleyen ekiplerin kanları dondu
Çevrede çalışmalarına hız kesmeden devam eden polis ekipleri, bir vatandaşın olay anını telefon kamerasıyla çektiği bilgisine ulaştı. Kamera kayıtlarını izleyen ekipler, kan donduran anları izlerken gözlerine inanamadı. Görüntülerde, şüpheli şahsın sokak köpeğini önce çöpe attığı sonra çöp konteynerinde dövdüğü ve güçlükle taşıdığı taşla da ezmeye çalıştığı görüldü. Görüntüler üzerine şüpheli şahıs tekrardan gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Şüpheli M.Y.’nin emniyet ve savcılıkta verdiği ifadede suçlamaları reddettiği ve evinden hiç çıkmadığını söylediği öğrenildi. Öte yandan yaralı köpek, tedavisinin ardından Uşak İl Emniyet Müdürlüğü binasında onun için yapılan kulübeye getirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER