banner249

Şehit ateşi Muğla'ya düştü

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Muğlalı Uzman Çavuş Tolga Sağlam’ın akraba ziyareti için İzmir’in Torbalı ilçesinde bulunan ailesine şehadet haberi verildi.

Şehit ateşi Muğla'ya düştü
banner240
Sur ilçesinde, güvenlik güçleriyle bölücü terör örgütü üyeleri arasındaki çatışmalar devam ederken, bölgeden acı haber geldi. Ankara Jandarma Özel Harekat (JÖH) taburu personeli olan ve Diyarbakır’a geçici görevlendirmeyle giden Uzman Çavuş Tolga Sağlam, çıkan çatışmada ağır yaralanarak kaldırıldığı Diyarbakır Askeri Hastanesi’nde şehit düştü. 

Aslen Muğla nüfusuna kayıt olan şehit uzman çavuşun Muğla’da yaşayan ancak akraba ziyareti için Torbalı ilçesine gelen ailesine acı haber, askeri yetkililer ve Torbalı Kaymakamı Aydın Memük tarafından ulaştırıldı. Sağlam’ın şehit haberi duyulur duyulmaz Torbalı’daki akrabalarının evi Türk bayraklarıyla donatıldı, ambulanslar kapıda hazır olarak bekletildi. Şehit askerin babası emekli polis memuru Erol Sağlam ve annesi ise oğlunun şehit olduğu haberini metanetle karşıladı. Şehit Uzman Çavuş Tolga Sağlam’ın 2 yaşında bir oğlu ve henüz bir buçuk aylık kızı olduğu öğrenildi.


Şehit Uzman Çavuş Tolga Sağlam’ın yarın baba ocağı olan Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Salkım Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlanacağı açıklandı. Ancak ailenin isteği üzerine tören Aydın'ın Efeler ilçesinde alındı. Bir süre önce ev atın altıkları Efeler ilçesine yerleşen Sağlam ailesinin talebi şehit Uzman Çavuş Tolga Sağlam'ın cenazesi ikindi namazına müteakip Beycami'de düzenlenecek törenin ardından Kemer Mezarlığı Şehitliği'nde toprağa verileceği ifade edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER