banner249

Şehit ateşi Ege’ye düştü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Esendere kırsalında teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit olan 4 askerden birinin Afyonkarahisarlı Piyade Uzman Çavuş Abdil Kılınç'ın (26) köyüne şehit ateşi düştü.

banner240

Bolvadin ilçesine bağlı Karayokuş Köyü’nde yaşayan Uzman Çavuş Abdil Kılınç’ın ailesine şehadet haberi Bolvadin Kaymakamı İbrahim Özen, İkmal ve Garnizon Komutanlığında görevli Albay Fatih Sağdıç, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı ve 112 Acil servis görevlileri tarafından verildi. Şehadet haberini alan aile baba Bekir ve anne Adile Kılınç gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Adile ve baba Bekir Kılınç oğlunun şehadet haberini veren Albay Fatih Sağdıç'a sarılarak uzun süre gözyaşı döküp, feryat etti.
Şehidin Ahmet ve Ali ismin iki erkek kardeşinin olduğu, kardeşlerden Ali Kılınç’ın İstanbul’da vatani görevini yaptığı ve izinli olarak evine geldiği öğrenildi. Şehit Kılınç’ınRasime Çelik ismindeki kız kardeşinin ise Bursa’da yaşadığı ve kardeşinin şehit haberinin kendisine ulaştırıldığı belirtildi.
Bekar olduğu öğrenilen şehidin cenaze töreninin yarın yapılması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 16:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER