banner249

Sahte estetisyen tutuklandı

Adana'da internet üzerinden kendisini 'estetik uzmanı' olarak tanıtıp silikon yaparak kadınların hayatını kabusa çeviren kuaför Soner Gülnaz tutuklandı.

Sahte estetisyen tutuklandı
banner240

Adana'da internet üzerinden kendisini 'estetik uzmanı' olarak tanıtıp silikon yaparak kadınların hayatını kabusa çeviren kuaför Soner Gülnaz (34), 2012 yılında bir marketten çaldığı 2 şişe alkolden dolayı hırsızlık suçundan yargılandığı mahkeme tarafından 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Teslim olmayarak firari yaşayan Gülnaz, polis tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. İnsanların sağlıklarıyla oynayan Gülnaz, üzerine atılan suçlamaları kabul etmedi.

MARKETTEN RAKI ÇALDI
Kadın kuaförü Soner Gülnaz'a dudak estetiği yaptıran hemşire Merve Keleş (22) ve dudak dolgusu yaptıran Güllü Sel'in (32) hayatları kabusa döndü. Kendilerini bu hale getiren kuaför Soner Gülnaz'dan şikayetçi olan kadın eski sağlıklarına kavuşmak için tedavi altına alındı. Bu arada genç kadınların kendilerini bu hale getirdiklerini iddia ettikleri Soner Gülnaz, 2012 yılında bir marketten farklı zamanlarda alkol çalarken yakalandığı, açılan davada hırsızlık suçundan 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.

SUÇ DOSYASI KABARIK
Tutuksuz yargılandığı davada Yargıtay tarafından cezası onanan sahte estetiysen teslim olmak yerine firari yaşamaya başladı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, tehdit ve hakaret', 'kasten yaralama', 'intihara teşebbüs', 'işyeri ve kurumda hırsızlık' gibi birçok suçtan kaydı bulunan Soner Gülnaz'ı Namık Kemal Mahallesi'nde yakaladı. Hükümlü Gülnaz adliyedeki işlemlerinin ardından Kürkçüler Ceza evine konuldu.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2017, 10:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER