banner249

Polisten kaçamayınca kafasına sıktı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde küçük yaşta kız kaçırma girişiminde bulunan ve polisten kaçan Ersin İ. isimli genç, kaçacak alan bulamayınca pompalı tüfek ile kafasına sıktı ve ağır yaralandı.

Polisten kaçamayınca kafasına sıktı
banner240



Menteşe ilçesinde küçük yaşta kız çocuğunu kaçırma girişiminde bulunduğu iddiasıyla aranan şahıs, polis aracına vurarak durduktan sonra araçtan çıkardığı pompalı tüfekle kafasına ateş etmesi sonucu ağır yaralandı.

 Yaralı önce özel bir hastaneye ardından Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma alındı. 


Edinilen bilgiye göre, Menteşe İlçesinde sabah saatlerinde küçük yaşta kız çocuğunu kaçırma girişiminde bulunan Ersin İ. isimli şahıs, mahalle sakinlerinin olayı duyması üzerine aracı ile kaçtı. 48 D 0808 plakalı aracı ile Kötekli Mahallesi'ne gitti. Bölgede devriye yapan Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri Kötekli Mahallesi Kız Öğrenci Yurdu önünde otomobili durdurmak istedi. Polisi karşısında gören Ersin İ. polisin dur ihtarına uymadı. Polis ile genç arasında yaşanan kovalamacanın ardından aracın önünü kesen polislerin aracına çarparak durdu.


Otomobilden çıkan Ersin İ. aracın bagaj kısmından çıkardığı pompalı tüfeği kafasına dayadı. Polisin tüm ihtarlarına ve silahı bırakması yönündeki girişimlerine rağmen kafasına ateş ederek ağır yaralandı.

Olay yerine acilen 112 Acil Servis ekipleri çağrıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Özel Yücelen Hastanesine sevk edildi. Ersin İ. buradaki müdahalenin ardından yine ambulans ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sevk edildi. Ağır yaralanan İ.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği ve yoğun bakım ünitesinde alındığı açıklandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER