banner249

Oyuncak tabanca ile kuyumcuyu soymaya çalıştı

Manisa'da motosiklet kaskı takan şahıs oyuncak tabancayla kuyumcuyu soymaya çalıştı. Soygun girişimi güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi. 

Oyuncak tabanca ile kuyumcuyu soymaya çalıştı
banner240

Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Utku Mahallesi'nde bulunan bir kuyumcuda meydana gelen olay traji komik olarak nitelendirildi. Alınan bilgilere göre kimliği belirlenemeyen bir şahıs kuyumcunun önünde motosiklet kaskı takarak belinden oyuncak silahı çıkardı. Oyuncak silahı o sırada dükkanda bulunan iş yeri sahibi Mustafa Borazan'ın eşi Ebru Borazan'a doğrulttu. Silah doğrultulan Ebru Borazan ise şahsın elindeki silaha vurarak düşürdü. Yaşanan arbede sırasında panikleyen şahıs kuyumcudan hiç bir şey alamadan silahı olay yerinde bırakarak kaçmaya başladı. Soygun girişimi esnasında dükkanda bulunan iş yeri sahibinin oğlu 13 yaşındaki Hasan Borazan da büyük panik yaşadı.
1. Anafartalar Mahallesi istikametine kaçan şahıs önce burada bulunan inşaata girerek motosiklet kaskını çıkardı ardından da inşaatın yaklaşık 10 metre ilerisinde bulunan bir birahaneye girerek üzerindeki ceketi çıkararak kaçmaya devam etti. Bir apartmana giren şahıs çatıya çıkarak izini kaybettirdi. Mahalledeki vatandaşların şahsı ihbar etmesinin ardından apartmana gelen polis ekipleri şahsın yakalanması için çalışma başlattı.
Öte yandan soygun girişimi kuyumcunun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER