banner249

Otele yaralı gelen turistin sır ölümü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kaldığı otele sabaha karşı yaralı halde dönen İngiliz turist hastanede hayatını kaybetti. Kalçası ve kaburgalarında kırık olan turistin kesin ölüm sebebi araştırılıyor.

Otele yaralı gelen turistin sır ölümü
banner240

Olay, Şirinyer Mahallesi 133. Sokak'ta bir apart otelde meydana geldi. İddiaya göre tek başına Marmaris’e tatile gelen İngiliz vatandaşı David Thomas Burke (50), eğlenmek için dün akşam saatlerinde kaldığı apart otelden ayrıldı, sabah 04.00 sıralarında geri döndü. İngiliz turist, otel görevlilerine düştüğünü söyleyip kendisini hastaneye götürmelerini istedi. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan turistin acil serviste yapılan ilk müdahalesinde kalça ve kaburgasında kırıklar olduğu tespit edildi. Acil serviste durumu ağırlaşan turist, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.


Turistin cenazesi, polis ve savcı işlemlerinin ardından kesin ölüm raporu için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, turistin gece nasıl ve nerede düştüğünü araştırmak için Şirinyer Mahallesi’ndeki MOBESE ve iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER