banner249

Muğla Firarisi, Aydın'da yakalandı!

Muğla’da silahla yaralama ve gasp suçlarından aldığı cezalar nedeniyle yattığı cezaevinden firar eden zanlı, Aydın’da üzerinde iki silahla birlikte yakalandı.

Muğla Firarisi, Aydın'da yakalandı!
banner240
Edinilen bilgiye göre, 2012 yılında Muğla'da Emirbeyazıt Mahallesi Saatli Kule Caddesi üzerinde O.S’yi tabancayla karnından ve ayağından vurarak yaralayan A.Y. (39), olay yerinden firar etti. Daha sonra yağma suçuna karıştığı öğrenilen A.Y., bir süre sonra yakalanarak cezaevine gönderildi. İşlediği suçlardan hüküm giymeden önce cezaevinden firar eden A.Y., Aydın’da yakalandı. Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, A.Y'nin Manisa’dan Aydın’a giriş yapacağı bilgisini aldı. A.Y. ve içerisinde iki kişinin bulunduğu aracı Aydın İzmir Karayolu üzerinde tespit eden Cinayet Büro Ekipleri aracı durdurarak A.Y. gözaltına aldı. Yapılan aramada A.Y'nin üzerinde ruhsatsız iki tabanca ile mermiler ele geçirildi.


İKİ KİŞİYİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Polis tarafından yaralama, gasp ve cezaevinden firardan aranan A.Y., İl Emniyet Müdürlüğü’nde polis tarafından alınan sorgusunda iki kişiyi öldürdüğünü ileri sürdüğü öğrenildi. Zanlı, emniyetteki işlemleri tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine geri gönderildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER