banner249

Milli sporcuya av tüfeğiyle saldırı!

Kick boks milli sporcusu Mehmet Muhittin Saltık’a Bursa’da evinin önünde silahlı saldırı düzenlendi.

banner240

Olay,Milli sporcu Mehmet Muhittin Saltık'ın Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Yediselviler mahallesi Güven sokakta oturduğu evin önünde meydana geldi.

İddialara göre, evinde ailesi ile bir yakınının doğum gününü kutlamak için pasta kesen 21 yaşındaki milli sporcu Mehmet Muhittin Saltık'a telefon gelmesi üzerine bir anda dışarı çıktı ve bu sırada silah sesleri duyuldu.

Dışarıdan gelen silah sesi üzerine milli sporcunun kanlar içinde yer yattığı görüldü.

AMELİYATA ALINDI
Olay yerine gelen ambulans ile Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Mehmet Saltık'ın göğsünden av tüfeği ile vurulduğu tespit edildi. Saltık vücuduna isabet eden çok sayıda saçmanın çıkarılması için doktorlar tarafından ameliyata alındı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise sporcuyu vuran 2 kişinin olay yerinden av tüfeğiyle beraber kaçtığını belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri, yerde bulunan boş bir kovan ve çevredekilerin verdikleri bilgiler ile kaçan zanlıların kimliklerini tespit etmek için çalışma başlattı. 

Polis ekipleri zanlıların kimliğini tespit etmek için çalışırken, ameliyata alınan milli sporcunun ağır yaralı olduğu öğrenildi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER