Edinilen bilgiye göre, Emet Bor İşletmesi'nin Hisarcık'ta taşeron şirkette çalışan 35 işçiye öğle yemeğinde şehriye çorbası, patlıcan musakka, peynirli makarna ve kadayıf tatlısı ikram edildi. Öğle yemeğini yiyen işçilerden 12’i akşam saatlerinde ve gece yarısından sonra mide bulantısı, kusma ve baş dönmesi şikayetleriyle Hisarcık Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Gıda zehirlenmesi geçirdiklerinden şüphelenilen ve serum tedavisi yapılan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, gıda zehirlenmesi ile ilgili soruşturma başlattı.
Madeni işçileri ölümden döndü
Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde taşeron bir şirkette çalışan 12 işçi, yedikleri yemekten sonra rahatsızlanmaları üzerine gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Denizli’de 23 öğretmen açığa alındı
2
Gözü dönmüş hırsızlar 52 kovan arıyı balıyla...
3
15 ay boyunca boğazında 4 santimetrelik demir parçası...
4
Peygambersiz bir din kurmak istiyorlar
5
Son hayali protez bacağa kavuşmaktı
6
Sonbaharda besin tüketimine dikkat
7
Denizli’de İnanılmaz skandal
8
DTO’da 6 bin kişilik aşure
9
Yiğit Efe erkekliğe adım attı
10
Cezaevinde kaçtı kendini vurdu
ANKETTüm Anketler
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
04:21
GÜNEŞ
05:55
ÖĞLE
13:05
İKİNDİ
16:53
AKŞAM
20:05
YATSI
21:33