banner249

Kuşadası Ozan için ağlıyor 

Tayland’ta eşi ve oğluyla kaldığı otelin 5. kattaki oda balkonundan düşerek hayatını kaybeden 31 yaşındaki Kuşadalı aşçı Ozan K. Kemal Kayan Kuşadası’nı yasa boğdu. 

Kuşadası Ozan için ağlıyor 
banner240

Ünlü havayolu şirketlerinin yurt dışı seyahatlerinde özel müşteriler için aşçılık yaparak ismini duyuran Ozan K. Kemal Kayan, 1,5 yıl önce Kuşadası’na yerleşerek kendi restoranını açmıştı. Kısa sürede Kuşadası’nda çok sevilen Kayan, 11 Aralık Pazar günü eşi Ceylan Böcekli Kayan ve 1 yaşındaki oğlu Türel ile birlikte Tayland’ın başkenti Bangkok’a gitti Burada Urbana Langsuan Hotel’in 5. katına yerleşen Kayan çifti ve çocukları ertesi günü gezerek geçirdi ve akşam yemeğinin ardından odalarına çıktı. Saat: 22.0 sıralarında eşi Ceylan çocuğuyla ilgilenirken balkona çıkan Ozan K. Kemal Kayan, dengesini kaybetti ve 5. kattan düşerek, hayatını kaybetti. Eşinden ses gelmemesi üzerine balkona çıkan Ceylan Böcekli Kayan ise eşini göremeyince aşağıya baktığında eşinin 20 metre yükseklikten düşen cesedini gördü. Bir anda kendini kaybeden genç kadının bağırması üzerine otel çalışanları dışarı çıktı ve yerde yatan Kayan’ın cesediyle karşılaştı.
Kuşadalı genç aşçının Tayland tatilinde hayatını feci şekilde kaybetmesi Kuşadası’nda büyük üzüntü yarattı. Tayland’a giden yakınları otopsinin tamamlanmasının ardından cenazeyi alarak, Kuşadası’na getirilecek ve genç aşçı burada toprağa verilecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER