banner249

Köyler çamurdan kurtulacak

Kula köylerinde İl Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihalesi yapılan, 500 kamyonluk kilit parke taşlardan 10 kamyonu Eroğlu Köyü'ne indirildi.

Köyler çamurdan kurtulacak
banner240

Teslim törenine İl Genel Meclisi Üyeleri Nedim Güner, Mehmet Kafalı, Süleyman Erdil, Ak Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez, Ak Parti Kula İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Genel Meclisi Üyeleri “Manisa İl Özel İdaresi katkılarıyla Kula Kaymakamlığı ve Kula Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köy yolları ve köy içine döşenecek olan parke taş ihalesinin yapıldıktan hemen sonra köylerimizin ihtiyacı olan taşları teslim etmeye başladık. 


Yıl sonuna kadar 500 kamyon taşı köylerimizin hizmetine sunacağız” dediler. Konuyla ilgili açıklama yapan ve taşların teslimatında Eroğlu köyünü il genel meclisi üyeleri ile ziyaret eden Ak Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Ak Partinin 12 yılda yapmış olduğu hizmetler ortada. 

Bu güne kadar ilçemizde ve köylerinde Manisa Milletvekilimiz MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi başta olmak üzere Ak Partili diğer milletvekillerimiz ve Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Başkanı Hayrullah Solmaz, İl Başkanımız Murat Baybatur, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerinin katkılarıyla Kula ve köylerine büyük yatırımlara imza attıklarını söyledi. 

Gülmez, “Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da köylerimizin bütün eksikliklerini tamamlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihalesi tamamlanan kilit parke taşlarını köylerimize teslim etmeye başladık. Bu hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER