banner249

Kanlı gece; 35 yaralı!

İzmir’de gece saatlerinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında toplam 35 kişi yaralandı.

Kanlı gece; 35 yaralı!
banner240

İlk kaza gece saatlerinde İzmir’in Menemen ilçesiAsarlık Mahallesi’nde meydana geldi. Düğüne giden vatandaşları taşıyan 35 M 9396 plakalı servis minibüsü freninin patlaması sonucu geri kayarak 4 katlı bir apartmanın bahçesine düştü. Kazada servis minibüsünde bulunan 20 kişi yaralanırken, apartman sakinlerinden yaralanan olmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir diğer kaza ise İzmir’in Buca ilçesi Seyhan Mahallesi’nde Ali A., idaresindeki 35 DA 2023 plakalı otomobil, sokakta seyir halindeyken demir korkulukları yıkarak dereye uçtu. Sesleri duyan vatandaşlar evlerinden dışarı çıkarak durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese AKS ekipleri de sevk edildi. Adrese gelen AKS ekiplerince araç içerisinde sıkışan Ali A., Samet İ., Kadir Y., ve Nevzat Ş., bulundukları yerden çıkarıldı. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, yaralılardan Ali A’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Son kaza ise yine İzmir’in Bayraklı ilçesi Anadolu Caddesi üzerinde Burak Y., idaresindeki 35 HB 0780 Ford marka minibüs, Karşıyaka istikametinden Bayraklı yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yöne gitmekte olan Refik B., yönetimindeki 35 Y 5867 plakalı Ford marka otomobile arkadan çarptı. Çarpanın etkisiyle savrulan minibüs daha sonra demir bariyerleri yıkarak karşı şeride geçti ve Karşıyaka yönüne seyir halinde olan Ali Can Y., yönetimindeki Renault marka 20 ACJ 615 plakalı otomobile çarptı. Ali Can Y’nin otomobili ise savrularak aynı istikamete gitmekte olan Kürşat D., idaresindeki 35 S 71027 plakalı Mercedes marka servis minibüsüne çarptı. Bu esnada Burak Y.’nin çarptığı demir bariyerler ise Hüseyin E., idaresindeki 35 UK 669 plakalı Hundai marka otomobil ile Ecem H., yönetimindeki 35 EC 997 plakalı Volkswagen marka araca çarparak zarar verdi.

Adrese gelen polis ekiplerince cadde trafiğe kapatılırken, kazada 1’i ağır 11 kişinin yaralandığı tespit edildi. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslara alınarak çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar ise çekici vasıtası ile bulundukları yerden kaldırırken, belediye ekipleri yola saçılan yüzlerce boş makaron ve araçlardan kopan parçaları temizledi. Ayrıca, cadde yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından tekrardan trafiğe açıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER