banner249

İş adamına gasp son anda önledi!

İzmir’de internet üzerinden tanıştıkları iş adamını gasp eden 3 kadın tutuklandı.

İş adamına gasp son anda önledi!
banner240
Edinilen bilgiye göre, İzmir’de tekstilcilik yapan iş adamı K.K., bir arkadaşlık sitesi üzerinden aldığı telefon numarasını arayarak D.G. (34) isimli kadınla buluşmak üzere evine gitti. 

D.G.’nin evine giden K.K.’nın üzerindeki 2 adet cep telefonunu, cüzdanındaki paralarını ve boynunda bulunan altın kolyesi, evde bulunan Ş.E.(25), M.U.(21) ve İ.B.G. (22) adlı kadınlara tarafından bıçak zoruyla gasp edildi. K.K.’yi polise gitmemesi için uyarıda bulunan zanlılar evden hızla uzaklaşırken, K.K. polise giderek şikayetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp bürosu dedektifleri, K.K.'nın ifadesi üzerine müşteri gibi D.G.'yi arayıp buluşma talebinde bulundu. 

D.G.'yi buluşma noktasına kendilerine ait araçla getiren Ş.E. ile D.G., polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Polis merkezine götürülen Ş.E.'nin ifadesi doğrultusunda olaya karıştıkları belirlenen diğer 2 kişi daha gözaltına alındı. K.K.'nin teşhis ettiği 3 zanlı ile D.G., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 3'ü tutuklanırken, D.G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER