banner249

İğrenç tecavüzün detayları ortaya çıktı

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 3 gün önce meydana gelen iğrenç tecavüz olayının detayları ortaya çıktı.

İğrenç tecavüzün detayları ortaya çıktı
banner240

Bir eğlence mekanında çalışan ve Covid-19 testi için Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran 21 yaşındaki kadın pratisyen doktor Barış Yağcı tarafından tecavüze uğramıştı. Olayın detayları ise olay kadar mide bulandırıcı.

Hastaneye Covid-19 testi yaptırmak için başvuran genç kadına serum bağlayan ve hap veren doktor kadının bayılmasının ardından tecavüz etti.

Doktorun verdiği hapın uyku ilacı olduğunu ve iç çamaşırlarının üzerinde olmadığını anlayan kadın emniyete giderek suç duyurusunda bulundu. Sonrasında ise doktor gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BU İLK VUKUATI DA DEĞİL

Hastasına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan doktor B.Y. hakkında, geçtiğimiz senelerde tartıştığı komşularının ev ve arabalarını kundakladığı, 2020 yılında ise alkol alarak bir sokak köpeğini av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla işlem yapıldığı ortaya çıktı. Sokak köpeğinin öldürülmesi olayında gözaltına alınıp mahkemeye sevk edilen B.Y., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2022, 10:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.