banner249

Husumet kanlı bitti: 1ölü, 3 yaralı

Aralarında husumet bulunan iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada aynı aileden bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Husumet kanlı bitti: 1ölü, 3 yaralı
banner240

Olay, Manisa Sarıgöl ilçesi Çavuşlar Mahallesi eski yerleşim alanı yakınlarında sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunan iki ailenin yolda karşılaşmasının ardından başlayan tartışma daha sonra silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada Deniz Baykal, Osman Baykal, Ömer Baykal ve Bülent Baykal silahla yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Sarıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Deniz Baykal yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 



Yaralılardan Osman Baykal Alaşehir Devlet Hastanesine sevk edilirken, diğer yaralılar Ömer Baykal ve Bülent Baykal'ın tedavilerine Sarıgöl Devlet Hastanesinde devam edildiği bildirildi. Aynı aileden bir kişiyi öldüren ve 3 kişiyi yaralayan C.D. ve oğlu İ.D. ise olay yerinde arabalarını da bırakıp kayıplara karıştı. Olayla ilgili geniş soruşturma başlatıldı.
 

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2017, 16:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER