banner249

Hazine arazisine kenevir ekmişler

alınan bilgiye göre, denizli il jandarma komutanlığı’na bağlı ekipler, acıpayam’ın darıveren beldesi dalaman Çayı mevkiinde kenevir bitkisi ekili olduğu ihbarını aldı. operasyon için düğmeye basan jan

Hazine arazisine kenevir ekmişler
banner240
Alınan bilgiye göre, Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Acıpayam’ın Darıveren Beldesi Dalaman Çayı Mevkiinde kenevir bitkisi ekili olduğu ihbarını aldı. Operasyon için düğmeye basan jandarma ekipleri, Dalaman Çayı kenarındaki hazine arazisinde yaptığı aramada 10 kilo 250 gr kubar esrar maddesi ile bin 225 adet kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Hazine arazisine kim yada kimlerin uyuşturucu madde ektiği konusunda soruşturma başlatıldı.

Bir diğer operasyon ise Akköy’ün Yukarışamlı Köyü’nde yapıldı. Üç kişinin bir otomobille uyuşturucu madde satacağı ihbarını alan jandarma, bu kişilere ait aracı durdurdu. Yapılan aramalarda 610 gr esrar maddesi ile 1 adet av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan C.D. İ.S ve A.O.B. sevk edildikleri adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER