banner249

Hafta sonu yollar kan gölüne döndü

Hafta sonu düğün dönüşü trafik kazaları dikkat çekti.

Hafta sonu yollar kan gölüne döndü
banner240
Denizli’nin Çameli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Çameli ilçesinde meydana geldi. Raşit Yıldırım idaresindeki 42 R 5425 plakalı traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi.

Kazada traktör sürücüsü Raşit Yıldırım olay yerinde hayatını kaybetti, traktörde bulunan Soner Yıldırım ( 22 ),Teslime Yıldırım ( 60 ) ve Alper Yıldırım (13) ise yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemleri alırken, yaralılar Çameli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Kütahya'da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı. Kaza, Kütahya-Gediz Karayolu'nun 25. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, düğünden dönün hafif ticareti araç ile 2 otomobil ve bir ticari araç, yol genişletme çalışmaların devam ettiği yolda bir birine girdi. Kazada, Ayşe Öztürk (47) ve İbrahim Öztürk, olay yerinde hayatını kaybederken, araçlarda yolcu olarak bulunan İbrahim Öztürk (22), İbrahim Sezer (21), Süleyman Sezer (21), Betül Sezer (23), Murat Sezer, Melih Eray Sezer, Hatice Büşra Baysak (16) ve Abdullah Cırık (50) yaralandılar. Yaralılar, 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Kütahya'daki hastanelere kaltırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan Sezer ailesi fertlerinin, Gediz ilçesinin Erdoğmuş köyünden düğünden döndüğü öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER