banner249

Göksel Kaya'ya eşinden darp!

Atatürk'e benzerliğiyle tanınan ve çok sayıda film ve reklamda oynayan Göksel Kaya, eşi tarafından darp edildi.

Göksel Kaya'ya eşinden darp!
banner240

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliğiyle tanınan, çok sayıda reklam ve sinema filminde oynayan Göksel Kaya 2 sene önce kansere yakalandı. Tedavi sürecinde kanser beynine sıçradı ve denge kaybına neden oldu. Rahatsızlığı nedeniyle bakıma ihtiyaç duyan Kaya bütün bunların üzerine eşinden şiddet gördüğünü iddia etti. Kaya; "“2 yıl önce akciğer kanseri tanısı koyuldu ve tedaviye başlandı. 2 yıl tedavim sürdü ve daha sonra yapılan tetkiklerde beyne de sıçradığı tespit edildi. Onun da tedavisine başlandı. Bu hastalık bende denge kaybına neden olurken, ayakta duramaz oldum. Evde yığılıp kaldım. Eşimle paylaştığımda bana ‘Bu şekilde sana bakamam, ben çalışıyorum’ dedi. Tartışmalarımız başladı.” dedi.

BENİ SAATLERCE ÇIPLAK YERDE BIRAKTI

Bunun üzerine 1 ay Gebze'de kardeşinin yanında kaldığını sonra eşi arayınca tekrar Ankara'ya döndüğünü anlatan Kaya, “Eşim aradı 'Tedaviyi Ankara’da devam edelim' dedi. Ben de gittim. Keşke gitmez olaydım. Niyet farklıymış meğer. Akşam evde tartışma, kavga başladı. Denge kaybım olduğu için çocuk bile dokunsa yere düşüyorum. Tartıştık diye eşim bana vurdu ve düştüm. 'Kalkamıyorum, tut elimi' dedim 'Geber, bana ne' dedi. Yer fayans, buz gibi ve yaklaşık 3 saat boyunca çıplak beni yerde bıraktı. Üzerime birkaç yumruk ve tekme attı.” diye konuştu.

NİYETİ BENİ ÖLDÜRMEK

Yerde bulunduğu sırada eşinin tekme attığını ve başında beklediğini iddia eden Göksel Kaya, kendisini toparladığında durumu kardeşlerine aktardığını ve gelip kendisini yeniden aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Ben eskiden güreş yapıyordum. Kaburgam kırılmıştı. Betonda yatarken çok rahatsız etti ve öleceğimi söyledim. O da aksine kırık olan kaburgama tekme attı. Amacı beni öldürmek. Eşim telefonumu alıp parçaladı, kimseye ulaşamayayım diye. Bunlar yaşanırken, başımda oturup bekledi. Kardeşlerim polis yönlendirmişti ve eşimden şikayetçi oldum. 4 yıl önce evlenmiştik ve aramızda geçimsizlik yoktu. Hastalıktan sonra geçimsizlik başladı. Ankara’dan Gebze’ye gelirken de kılık kıyafetimi vermedi. Saatimi, şövalye gümüş yüzüğümü parmağımdan aldı. Cüzdandaki paraları, kimliğimi alıp, dımdızlak beni sokağa bıraktı. Ben de şikayetçi oldum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER