banner249

Genç adam feci şekilde hayatını kaybetti

Aydın'da meyve bahçelerini dolu ve soğuktan korumak için tül germe işi yapan 35 yaşındaki Sevban Ö. su birikintisinden kaçmak isterken devrilen traktörün altında kalarak can verdi.

Genç adam feci şekilde hayatını kaybetti
banner240

Kaza saat 15:00 sıralarında Aydın'ın Köşk ilçesi Ovaköy Mahallesi yakınlarındaki sulama kanalı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın ve çevresindeki meyve bahçelerinde fidanları dolu ve dondan korumak amacıyla tül germe işleri yaptığı öğrenilen Sevban Ö. yönetimindeki 09 S 758 plakalı traktörü ile bir bahçeden dönerken Ovaköy Mahallesi yakınlarında sulama kanalı yan yolunda seyrettiği sırada su birikintisinden kaçmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan traktör sulama kanalına devrilirken sürücü Sevban Ö. kullandığı traktörün altında kalarak hayatını kaybetti. Traktörde yolcu olarak bulunan 18 yaşındaki A.Ş.'nin ise atlayarak kurtulduğu öğrenildi.
Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri hayatını kaybeden vatandaşı traktörün altından çıkarmak için çalışmalara başlarken, jandarma kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER