banner249

Feci kazada ölü sayısı arttı

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı arttı.

banner240

Aydın’ın Koçarlı İlçesi’ne bağlı Sobuca Mahallesi’nde meydana gelen kazada 4ölü 3 yaralı olduğu öğrenildi. İlçeye bağlı Şenköy Mahallesi’nde yaşayan içli Ailesi sabah ilçede kurulan semt pazarından ihtiyaçlarını karşılamak için Koçarlı’daki semt pazarına geldi. Burada alışverişlerini yaptıktan sonra kiraladıkları 09 T 6508 plakalı taksi ile köyünün yolunu tutan aile fertlerini taşıyan taksi Sobuca Köyü’ne geldiğinde karşı yönden gelen ve hatalı solama yaptığı iddia edilen 09 AC 731 plakalı diyaliz servisi yapan panelvan araçla çarpıştı.

Feci kazada Cincin Mahallesi’nden Söke’de diyalize girip servisle evine dönmekte olan 09 AC 731 plakalı servis aracındaki Müzeyyen Aydınlı olay yerinde hayatını kaybetti. Servis aracının sürücüsü Feyzullah Madran ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Adeta can pazarının yaşandığı kazada Zeki Sözen yönetimindeki 09 T 6508 plakalı ticari takside bulunan ve köyde Hanım Ayşe olarak bilinen Yeter İçli hayatını kaybetti. Taksi sürücüsü Zeki Sözen ile yolcular Elvan İçli, Güler İçli ve Arış İçli ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kazada adeta can pazarı yaşanırken sıkışan araç sürücüleri ile yolcular kurtarma ekiplerinin yardımı ile araçlardan çıkarıldı. Kaza nedeniyle Koçarlı-Söke yolu bir süre trafiğe kapandı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2017, 17:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER