banner249

Faciadan kıl payı dönüldü!

Manisa'nın Kula ilçesinde yağışlı havanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyonet, takla atarak karşı şeride geçti. Karşı şeritten gelen hafif ticari otomobille çarpışan kamyonet ters dönerken, kazada her iki araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Faciadan kıl payı dönüldü!
banner240

Saat 07.45 sıralarında Manisa'nın Kula ilçesi İzmir-Ankara D300 karayolu Hisarkapı Kavşağı yakınlarında Uşak'tan İzmir istikametine seyir halinde olan Uğur İçcan (51) idaresindeki 07 YPD 71 plakalı Mitsubishi marka açık kasa kamyonet, yağışlı havanın da etkisiyle kayganlaşan yolda aracının hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet karayolunda savrulduktan sonra takla atarak karşı şeride geçti. O esnada karşı yönden seyir halinde olan Ali Adem Yiğit (26) idaresindeki Fiat marka 07 ART 278 plakalı hafif ticari otomobille çarpışan kamyonet ters döndü. Kazada, her iki araç sürücüsü ile açık kasa kamyonette yolcu olarak bulunan Muhammet Emin Ayhan (21) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kaza sebebiyle, İzmir-Ankara D300 karayolunun Uşak istikametinde trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER