banner249

Eşi terk edince av tüfeği ile intihar etti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde karısının terk etmesi üzerine bunalıma giren Serbest Kasap av tüfeği ile canına kıydı. Çevre sakinleri canına kıyan kasabın eşinin terk etmesi yüzünden bunalıma girmiş olabileceğini iddia ettiler.

Eşi terk edince av tüfeği ile intihar etti
banner240

Üzücü olay Fethiye’nin Menteşeoğlu mahallesinde meydana geldi. Süleyman Demirel Bulvarı 245/B’de oturmakta olan 41 yaşındaki Hayrullah Türk’ün  24 saat boyunca evinden çıkmaması üzerine arkadaşları durumu polise bildirdi. 


Polis çevrede inceleme yaptıktan sonra tek odalı eve girdiğinde televizyon açık vaziyette şahsı da kanepede av tüfeği ile vurulmuş vaziyette buldu. 1 gün önce aşırı şekilde alkol aldığı ileri sürülen çeşitli otellerde serbest kasaplık yapan  Hayrullah Türk’ün bir süre önce eşinin terk etmesinden dolayı bunalıma girdiği  iddia edildi.

  Hayrullah Türk’ün İlkokul çağındaki 1’i kız 2 çocuğunun ise dedeleri Fevzi Türk tarafından Ankara’ya götürdüğü öğrenildi. Arkadaşları ve çevre sakinleri canına kıyan Hayrullah Türk’ün çocukları için yine 1 gün önce  para gönderdiğini, kimseye zararının olmadığını eşi terk ettikten sonra bunalıma girdiğini söylediler.  


Yaşadığı odada kanepe üzerinde tek kırma tabir edilen tüfekle başından vurulmuş ve  sırt üstü yatar vaziyette bulunan Hayrullah  Türk’ün cenazesi Fethiye Cumhuriyet Savcısı ile olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı incelemenin ardından Fethiye Devlet Hastanesi Morguna götürüldü. Buradaki ön incelemeden sonra geniş çaplı inceleme ve araştırma için cenaze Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. İntihar şüphesi  ağırlıklı olayla ilgili olarak soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER