banner249

Ege'de şafak operasyonu

Ülke genelinde aranana kişilere yönelik yapılan polis tarafından sabah saatlerinde başlatılan şafak operasyonları kapsamında Aydın’da 26, Muğla’da 35 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 

Ege'de şafak operasyonu
banner240

Aranan kişilere yönelik yapılan operasyon kapsamında, çeşitli suçlardan hapis cezası kesinleşmiş kişilerin yakalanması için sabaha karşı güvenlik güçleri düğmeye bastı. Aydın ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro ekiplerince, çeşitli suçlardan hapis cezası kesinleşmiş kişilere yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. Özel hareket polisinin de desteği ile çok sayıda ekiple önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyon kapsamında ekiplerin bir kısmı evlere girerken operasyon yapılan bölgelerde polis ekipleri de güvenlik önlemi aldı.
Operasyonlar kapsamında çeşitli suçlardan araması bulunan 26 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Muğla’da ise aynı operasyon kapsamında 35 kişi yakalanarak gözaltına alınırken her iki ilde yakalanan toplam 61 kişinin sorgusu devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 11:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER