banner249

Doğum gününde canına kıydı

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde birlikte alkol aldığı arkadaşlarından ayrılan şahıs, doğum gününde kendini asarak intihar etti.

Doğum gününde canına kıydı
banner240

 Edinilen bilgiye göre; Bozdoğan’a bağlı Kızılca Mahallesi’nde yaşayan 38 yalındaki Mehmet Üner, arkadaşları ile birlikte Bozdoğan’da bir içkili mekanda alkol aldıktan sonra gece geç saatlerde evine gitmek için ilçeden ayrıldı.

Kızılca Mahallesi yakınlarında eve gitmeyeceğini söyleyerek, arkadaşlarından ayrılan Mehmet Üner’in evde olmadığını öğrenen ailesi aramaya başladı.

CANSIZ BEDENE SELAM VERDİ
Güvenlik güçleri ile birlikte gidebileceği düşünülen Nazilli başta olmak üzere bölgede aranan Mehmet Üner’den saatlerce haber alınamadı. Gece karanlığında bahçe içerisinde gördüğü ve ilk anda selam verdiği kişinin uzun süre hareket etmediğini fark eden bir kişi, durumu mahalle muhtarına bildirdi. Kişinin görüldüğü zeytin bahçesine giden muhtar ve beraberindekiler, Mehmet Üner’i ağaçta asılı vaziyette buldu.


Vücudu ve giysilerinin bir kısmının yandığı tespit edilen Mehmet Üner’in cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER