banner249

Denizli'de skandal! Anaokulu öğrencisini...

Denizli’de tuvaletini yapamayan 4 yaşındaki anaokulu öğrencisine hizmetli tarafından ceza verildi. Olaydan sonra psikolojisi bozulan anaokulu öğrencisi başka bir okula nakledildi.

Denizli'de skandal! Anaokulu öğrencisini...
banner240

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bulunan Ahmet-Hanife Paralı Anaokulu’nda meydana geldi. İddiaya göre anaokulunda okuyan 4 yaşındaki B.A isimli erkek öğrenci, tek başına tuvaletini yapamadığı için okulun tuvaletini kirletti. İddiaya göre çocuğun tuvaleti pislettiğini gören okulun hizmetlisi ise minik öğrencinin bu davranışından dolayı cezalandırdı. Minik çocuğu iddiaya göre tuvalet temizliği ile cezalandırıldı.

OLAYI ANNE FARK ETTİ
4 yaşındaki oğluna verilen tuvalet cezasının annenin fark ettiğini iddia eden baba Kadir A, “Anaokulu öğrencisi 4 yaşındaki oğlum tuvaleti kirlettiği için hizmetli tarafından cezalandırılmış. Ceza olarak da tuvalet temizliği cezası verilmiş. Oğlumu okula almaya giden eşim çocuğumuz tuvalette olduğunu öğrenmiş. Daha sonra tuvalete çıkan eşim gördüğü manzara karşısında şok olmuş. Çocuğumun elinde bir temizlik malzemesi ve tuvaleti temizliyor. Eşim sorduğunda çocuğum hizmetli tarafından tuvalet temizliği cezası verildiğini söylemiş. Yaşanan bu olaya eşim tepki gösterince, okulda öğretmenler ve yöneticiler harekete geçmişler. Yaşanan bu durumun başka çocukların başına gelmemesi için gereğini yapmasını istiyorum” dedi.

PSİKOLOJİSİ BOZULDU
Yaşanan olayın ardından iddiaya göre psikolojisi bozulan 4 yaşındaki B.A ailesi tarafından okuldan alınarak başka okula kaydı yapıldı. Diğer yandan yaşanan konuyla ilgili olarak okul yönetiminden bir açıklama yapılmadı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2017, 16:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Tatar ramazan
Tatar ramazan - 7 yıl Önce

Ben olsaydım benim çocuğumà yapsaydi o hizmetliyi orada

SIRADAKİ HABER