banner249

Denizlide hareketli gece

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi üzerinde yaşanan olay korku dolu dakikaların yaşanmasına sebep oldu. İddiaya göre, borçlusunun evine dayanan alacaklı kişi apartman ve mahalle sakinlerine zor anlar yaşattı.

Denizlide hareketli gece
banner240

 

Alkollü olduğu iddia edilen kişi önce alacaklı olduğu kişinin ikamet ettiği apartmanın önüne geldi. İlk önce kişinin adını bağırmaya başladı. Yanıt alamayınca, borçlusu olduğu kişiye ait aracın lastiklerini kesti.

 

Hızını alamayan alacaklı alkolünde verdiği etkiyle bu kez apartmanın girişinde ki camları yerle bir etti. Bu arada elinde kesik oluştu ve her yer kan oldu. Son olarak alacaklı olduğu kişinin evinin kapısına dayanınca, borçlu olan kişi emniyet güçlerine haber verdi. Bu sırada mahalle sakinleri de yaralanan alacaklı için sağlık ekiplerine haber verdi.

 

Olay yerine 3 resmi ekip ve 1 ambulans sevk edildi. Emniyet Güçleri kan kaybeden alacaklı genç adamı olay yerinden uzaklaştırmak ve sağlık ekiplerine teslim edebilmek için yarım saat dil döktü ve ikna etmeyi başardı. Emniyet Güçleri gelen ambulans ile alacaklı kişiyi olay yerinden uzaklaştırdı. Polis, olay ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER