banner249

Denizli'de soba faciası! 3 Ölü

Denizli’nin Güney ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen aileden 3 kişi hayatını kaybetti.

Denizli'de soba faciası! 3 Ölü
banner240

Edinilen bilgiye göre, Güney ilçesi Eziler Mahallesi’nde yaşayan aileden bir süredir haber alınamaması üzerine, yakınları eve girdi. Ailenin yakınları, evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Esat Özçelik, eşi Eşe Özçelik ve kızları Sultan Özçelik’in cesetleriyle karşılaştı. Olayı duyan yakınları sinir krizi geçirirken, genç çiftin çevresinde çok sevildiği kaydedildi. 

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde tekstil fabrikasında çalışan Esat ve Eşe Özçelik (25) çifti, gece işten geldikten sonra sobaya kömür attı. Daha sonra havaların da soğuk olması nedeniyle 6 yaşındaki kızları Sultan Özçelik ile aynı odada yatan genç çift, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde evlerine gelen yakınları kapının açılmaması üzerine içeriye kapıyı zorlayarak girdi. İçeriye girdiklerinde genç çifti ve 6 yaşındaki kızları Sultan Özçelik’i ölü halde bulan yakınları durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri,evde bulunan 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma da olay yerine gelerek evi güvenlik şeridi içine alırken, savcının yaptığı incelemelerin ardından 3 kişinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Güney Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayın duyulmasının ardından eve gelen yakınları evin pencerelerine vurarak gözyaşı dökerken, bazı yakınları da yere oturarak ağıt yaktı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER