banner249

Denizli’de Halk Otobüsü kazası

Denizli’de Halk Otobüsü ile ATV aracı çarpıştı. Kazada ATV sürücüsü hayatını kaybetti.

Denizli’de Halk Otobüsü kazası
banner240

Alınan bilgiye göre, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı Halk Otobüsü, akşam saatlerinde Acıpayam mevkiisinde kaza yaptı. Denizli’de belediye halk otobüsü ile ATV motosikletin çarpışması sonucu 17 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti.


OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER 

Kaza akşam saatlerinde Denizli-Antalya Karayolu’nda meydana geldi. Oğuzcan Okkaya (17) ismindeki genç, Denizli-Antalya Karayolu’nda bulunan bisiklet yolunda ATV bisikletiyle ilerlerken, bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Anayola çıkan ATV ile o sırada Bağbaşı Mahallesi’ne yolcu götüren Tuncay K. yönetimindeki 20 BB 058 plakalı otobüs hızla çarpıştı. 

Çarpışmanın etkisiyle ATV sürücüsü Oğuzcan Akkaya otobüsün altında sıkıştı. Kazayı görenler durumu ambulans ve polis ekiplerine haber verirken, kaza yerine itfaiye ekipleri de geldi. İtfaiye ekipleri uzun süren çalışmanın ardından Oğuzcan Okkaya’yı sıkıştığı yerden çıkardı. 

Sağlık ekipleri 17 yaşındaki genci hayata bağlamak için uzun süre çaba sarf ederken, Oğuzcan Okkaya yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından yol trafiğe tamamen kapatılırken, Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi olan Okkaya’nın yakınları kaza yerinde sinir krizi geçirdi. 

Savcının yaptığı işlemlerin ardından lise öğrencisinin cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazanın ardından gözaltına alınan otobüs şoförü Tuncay K.’nin ifadesinde, ‘’ ATV sürücüsünün bir anda önüne çıktığını ve fren yapmasına rağmen kazanın meydana geldiğini söylediği" belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER