banner249

Dalaman Çayı’nın temizliği başladı

darıveren belediye başkanı davut oymak, darıveren belediyesi'nin çevreci bir belediye olduğunu belirterek, bunun için belde sınırları içinde bulunan dalaman Çayı'nda temizlik çalışmaları yap

Dalaman Çayı’nın temizliği başladı
banner240
Darıveren Belediye Başkanı Davut Oymak, Darıveren Belediyesi;nin çevreci bir belediye olduğunu belirterek, bunun için belde sınırları içinde bulunan Dalaman Çayı;nda temizlik çalışmaları yapıldığını ifade etti.

Darıveren kasabası sınırından geçen Dalaman Çayı;nda 50 yıldır temizlik yapılmadığını ifade eden Oymak, ;;Belediyemizin yapmış olduğu gerekli yazışmalar ve görüşmeler sonucunda Dalaman Çayı ıslahına başlanılmıştır. Bu proje Darıveren beldesine ait bir proje olmayıp Acıpayam-Dalaman çayı havzasında Burdur il sınırı bitiminden Gölcük beldemize kadar 30 metre genişliğinde su yolu 15 metre genişliğinde servis yolları yapılarak devam eden bir projedir;; dedi.

Oymak, Dalaman Çayının belde sınırlarında yapılan çalışmalar neticesinde güzel bir gönüme sahip olmasında emeği geçen Denizli valisine, ilçe kaymakamına, DSİ Aydın Bölge Müdürüne, DSİ Denizli İl Müdürüne, eski ve yine milletvekillerine teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER