banner249

Çocukluk arkadaşını alacak meselesi yüzünden öldürdü

İzmir'in Buca ilçesinde, çocukluk arkadaşları arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada çocukluk arkadaşını silahla vurularak öldürdü.

Çocukluk arkadaşını alacak meselesi yüzünden öldürdü
banner240

Olay, geçtiğimiz 22 Ekim günü, Fevzi Çakmak Caddesi numara 4'te meydana geldi. Çocukluk arkadaşı olan 38 yaşındaki Ferdi Hepgürse ile 38 yaşındaki M.Ş., uzun süre birlikte ortak iş yaptı. Çeşitli suçlardan kaydı olan Ferdi Hepgürses, cezaevine girdi. Kısa süre önce cezaevinden çıkan Hepgürses, para ihtiyacını karşılamak üzere daha önce ortaklık yaptığı ve kendisinin cezaevine girmesinden sonra oto galerisi açan arkadaşı M.Ş.'ye otomobilini sattı. Paranın bir kısımını peşin alan Hepgürses, geri kalanını taksit taksit almaya başladı. İddiaya göre, ekonomik sıkıntılardan dolayı oto galeriyi kapatan M.Ş., arkadaşı Ferdi Hepgürses'e kalan 15 bin lira borcunu ödemedi. Yaklaşık bir ay önce bir berberde karşılaşan Hepgürses ile M.Ş. kavga etti ve Hepgürses iddiaya göre, M.Ş.'nin oğlu yanında M.Ş.'yi darp etti. Bu olaydan bir kaç gün sonra Ferdi Hepgürses'i iddiaya göre takip eden M.Ş., markete giren arkadaşının arkasından takip ederek Hepgürses ile kavga etmeye başladı. M.Ş., çocukluk arkadaşı Ferdi Hepgürses'i silahla vurdu. Hepgürses olay yerinde hayatını kaybederken M.Ş. kaçtı.

OLAY ÖNCESİ VE SONRASI KAMERALARA YANSIMIŞ
Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Büro amirliği ekipleri, olay çevresine yaptığı incelemede güvenlik kamera görüntülerinde, Ferdi Hepgürses'in otomobilini park edip markete girdiği, M.Ş.'nin ise hemen arkadan gelen araçtan indikten sonra koşarak markete girdiği ve arkadaşını öldürdükten sonra yürüyerek soğukkanlı bir şekilde marketten çıktığı görüldü. Yapılan araştırmada M.Ş.'nin olay yakınlarıyla olay yerine geldiğini ve sonrasında yine bu kişilerle kaçtığını belirledi. Olaya 5 kişinin karıştığını tespit eden polis, M.Ş. ile S.S.'yi (27) gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen M.Ş. ile S.S. "Tasarlayarak adam öldürme" suçundan tutuklandı, diğer 3 şüphelinin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmalara devam ettiği belirtildi. 
 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 14:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER