banner249

Cezaevi firarisi 2 kişiyi yaralayıp kaçtı

Aydın'da “dur” ihtarına uymayan sürücüyü yakalamak için polisin aracın lastiklerine ateş açması sonucu seken kurşunlarla bir polis ve yoldan geçen bir vatandaş hafif yaralandı. Başka bir araca çarpan şüpheli ise, yaşanan kargaşadan faydalanarak kaçtı. 

Cezaevi firarisi 2 kişiyi yaralayıp kaçtı
banner240

Alınan bilgilere göre, Kuşadası şehir merkezindeki Kaya Şavkay Meydanı’nda rutin kontrol yapan polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri 20 PN 727 plakalı otomobile “dur” ihtarında bulundu. Dur ihtarına rağmen kaçan aracı takibe başlayan polis, aracı durdurmak için lastiklerine ateş açtı. Bu sırada seken kurşunlardan Kuşadası Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Adem Bardak hafif şekilde yaralandı. Bir kurşun da yoldan geçen Ramazan Oğuz isimli vatandaşın ayağını sıyırarak geçti. Yaşanan kovalamaca sırasında bir araca çarpan cezaevi firarisi olduğu iddia edilen Ali Y. isimli şüpheli ise, araçtan inerek kayıplara karıştı. Polis, şüpheli şahsın yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı. 


Olayın ardından Kuşadası Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edilen polis memuru Adem Bardak taburcu edildi. Yoldan geçerken seken kurşun ayağını sıyıran Ramazan Oğuz isimli vatandaş da özel bir klinikte ayakta tedavi edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER