banner249

Çevreyolu göle döndü

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde sağanak yağmur yaşamı felç etti. Gece yarısından beri aralıklı olarak süren yağmur sonucu, çevre yolu ile şehir merkezindeki ana arterler göle döndü. Otomobiller suyun içinde yüzdü

Çevreyolu göle döndü
banner240

Kuşadası’nda günler öncesinden meteoroloji müdürlüğü tarafından uyarısı yapılan şiddetli sağanak yağmur Kuşadası’nı felç etti. Yağmur nedeniyle çevre yolunun otogar kavşağı ile ticaret odası bölümü ile şehir merkezindeki ana arterlerden İnönü Bulvarı, belediye önü ve Adalızade Mezarlığı kavşağı göle döndü. Yolların göle dönmesiyle birlikte bir çok araç suya gömüldü, şoför ve araçlarda bulunanlar mahsur kaldı. Belediyelerin gerekli önlemi almaması nedeniyle araçlarda kalanlar kendi imkanlarıyla ve çevredekilerin yardımıyla kurtulurken, sürüklenen ve suya gömülen araçtakiler büyük şok yaşadı. Söke-Kuşadası karayolunun Kuşadası otogarı ile Kuşadası Ticaret Odası arasında bölümünün suyla kaplanması üzerine araçlar suyun içinde kaldı.

Ayrıca, karayolunun Tütüncüler kavşağı bölümünde şiddetli yağmur nedeniyle asfalt patladı. Bir saat süreyle yolun tek şeritten verilmesinin ardından iş makinelerinin çalışmasının ardından yol tekrar açıldı. Vatandaşlar, günler öncesinden meteorolojinin uyarmasına rağmen belediyelerin gerekli önlemleri almamasına sert tepki gösterdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER