banner249

Çamaşır asmak için çıktığı çatı İngiliz kadının sonu oldu

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde çamaşır asmak için çatıya çıkan 61 yaşındaki İngiliz Carol Duncalf, dengesini kaybedip beton zemine çakılarak hayatını kaybetti.

Çamaşır asmak için çıktığı çatı İngiliz kadının sonu oldu
banner240



Olay saat: 01.00 sıralarında ilçenin Kemeraltı Mahallesi 109 sokak 11 numaralı iki katlı bir binada meydana geldi.
İddiaya göre, Marmaris'te yerleşik yaşayan İngiliz Carol Duncalf, ikinci katta kendisi gibi İngiliz vatandaşı komşusunda alkol alıp bir süre sohbet etti. Bir süre sonra komşusundan ayrılıp evine gelen İngiliz kadın çamaşır asmak için çatı katına çıktı.Aldığı alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorluk çektiği ileri sürülen yaşlı kadın, dengesini kaybederek yaklaşık 8 metreden kafa üstü yere çakıldı. Carol Duncalf olay yerinde hayatını kaybetti.
Çevreden geçen bir kişi kadını yerde kanlar içinde bir kadın görüp polise haber verdi.Olay yerine gelen polis ekipleri sokağı kapattı. Gelen Nöbetçi Savcı ve sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede yüksekten düşme sonucu beyin kanaması nedeniyle öldüğünü tespit etti. İngiliz kadının cesedi incelenmek üzere önce Marmaris Devlet Hastanesi Morgu’na ardından tam tespit için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Marmaris’te uzun süre yalnız yerleşik yaşadığı öğrenilen Duncalf’ın kedi sever olduğu ve çok sayıda hayvanı beslediği, hayvanseverler derneklerin faaliyetlerine destek verdiği öğrenildi.
Öte yandan hayatını kaybeden Duncalf'ın beslediği sokak kedileri kadının cansız bedeninin etrafından uzun süre ayrılmadılar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER