banner249

Çaldığı motoru online sattı

Afyonkarahisar’da çaldığı motosikleti sosyal medya üzerinden satışa çıkaran hırsız, motosikletin sahibi tarafından fark edilerek polis tarafından yakalandı.

Çaldığı motoru online sattı
banner240

İlginç olay, Hattat Karahisari Mahallesi 15. Cadde Vahdet Sitesi B Blok önünde meydana geldi. Murat Çukur isimli vatandaş, motosikletini geçtiğimiz Pazartesi günü evinin önüne bırakarak iş yerine gitti. 


Kısa süre sonra eşi tarafından aranan Çukur, motosikletinin yerinde olmadığını ve çalındığını öğrenince hemen evine döndü. Çukur, durumu polise bildirdi ve ihbar üzerine soruşturma açıldı. 

Polisle birlikte kendisi de motosikletini bulmak için arama yapan Murat Çukur, sosyal medya üzerinden motosikletinin Lokman C., (16) isimli kişi tarafından satışa çıkarıldığını görünce durumu polise bildirdi.
Polisin yaptığı araştırma sonucu Lokman C. yakalanarak gözaltına alındı, ardından motosiklet de bulunarak Çukur’a teslim edildi. 

KAMERAYI KOPARDI 
Güvenlik kameralarına yansıyan olayda ise hırsızlığın şu şekilde gerçekleştiği görülüyor: Bindiği bisikletle, motosikletin bulunduğu apartmanın önüne gelen Lokman C., apartman önünde bir süre keşif yapıp, daha sonra bindiği bisikleti duvara yaslayarak, motosikletin yanına gidiyor. Cebinden çıkardığı sigarayı yakan şahıs, motosikletin üzerine oturarak bir süre bekliyor. Şahsın motosikleti götürme anı kamera tarafından kayıt edilemezken, şahsın kendini güvene almak için kamerayı duvardan sökerek kırdığı öne sürüldü. 

DİDİM’DEN AFYONKARAHİSAR’A MOTOSİKLET ÇALA ÇALA GELDİ Lokman C.'nin çaldığı motosikleti sosyal medyada kendine ait hesaptan satışa çıkardığı, fakat satamayınca motosikleti parçalamaya çalıştığı, parçaları satamadan yakalandığı aktarıldı. Öte yandan, edinilen bilgilerde Lokman C.'nin Aydın’ın Didim ilçesinde yaşadığı ve oradan Afyonkarahisar’a motosiklet çala çala geldiği öğrenildi. 

Şahsın her çaldığı motosikletin yakıtı bitince olduğu yerde bıraktığı ve bir başka motosiklet çaldığı kaydedildi. Afyonkarahisar’da yakayı ele veren Lokman C.’nin gözaltına alındıktan sonra işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER