banner249

Birol Konak ve oğlu saldırıya uğradı! (GÖRÜNTÜLÜ)

​​​​​​​Denizli Pamukkale Belediye Meclis Üyesi ve Denizli Karadenizliler Derneği Başkanı Birol Konak ile oğluna dinlenme tesisleri içerisinde saldırı düzenlendi. Saldırı anları ise güvenlik kameraları tarafından an be an görüntülendi.

Birol Konak ve oğlu saldırıya uğradı! (GÖRÜNTÜLÜ)
banner240

Denizli-Ankara yolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde gece saatlerinde 600 kişilik Metal-İş Sendikası üyeleri mola verdi. Bu esnada henüz bilinmeyen bir nedenle dinlenme tesisinin sahibi Birol Konak ve oğlu ile grup arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, gruptan 15-20 kişilik bir grup Konak ve oğlunu darp etti.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kameralarının olayı an be an görüntülediği olaya ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan Konak, oğluna komplo kurulduğunu ileri sürdü. Konak, “Bu geçe saat 02:42 sıralarında tesisinizde mola veren metal iş sendikasına bağlı yaklaşık 600 kişilik Arçelik çalışanı tarafından oğlum ben ve çalışanlarıma karşı şerefsizce bir saldırılar olmuştur. Allah’a şükür bunun bizde bir yarası olmaz. Çünkü biz hesabını sormayı biliriz. ÜZÜNTÜ VERİCİ OLANI; Bizzat şikayetçi olmama rağmen ve yayınladığım bu ve diğer görüntülerde oğluma açıkça bir komplonun kurulduğu belli ikin şikayetçi olduğumuz yüzlerce insanlardan hiç bir ifade alınmadan sadece 3-5 kişinin kimlik tespiti yapılarak kişilerin yollarına gitmelerine izin verilmesi hangi hukuk ve yasayla açıklanabilir. Biz hesabımızı keseceğiz Elhamdulillah. Asıl hesabı kesmeyen devlet utansın.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2021, 12:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER