banner249

Akp binasına bombalı saldırı davası

AK Parti binasına ses bombalı saldırı düzenleyen ve ardından polisle çatışmaya giren Deniz Aytaç’ın yargılanmasına devam edildi.

Akp binasına bombalı saldırı davası
banner240

İzmir'de, AK Parti Karşıyaka İlçe binasına, MHP Çamdibi irtibat bürosu ile Çamdibi Polis Merkezi Amirliği'ne ses bombalı eylem düzenleyen ve Buca'da polisle çatışmaya giren MLKP üyesi Deniz Aytaç'ın yargılanmasına devam edildi. 

 İzmir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya, ömür boya hapis ve 30 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılanan MLKP üyesi 23 yaşındaki sanık Deniz Aytaç, sanığın avukatları ve davacı avukatları katıldı. 

Sanığın Avukatı Kamil Ağaoğlu, Deniz Aytaç'ın Buca'da polisle girdiği çatışmaya ilişkin telsiz kayıtlarını ve AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığına bombalı eylem güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesini istedi. Davacı avukatları ise tüm görüntü ve tanık beyanlarının mevcut olduğunu belirterek, bu isteğin duruşmayı uzatmaya yönelik olduğunu vurguladı.
Mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklerin giderilmesine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2017, 23:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER