Denizli ve ilçeleri haber sitesi
2016-12-12 10:15:17

HEP OMUZ OMUZAYIZ, POLİSİMİZİN YANINDAYIZ

Bilal KIRBOĞA

haber@yuzhaber.com 12 Aralık 2016, 10:15

Cumartesi günü İstanbul’da yaşanan hain emellerin yapmış olduğu kanlı saldırıda 33’ü polis 41 vatandaşımız hayatını kaybederken çok sayıda da yaralımız var. Şimdi Türkiye’de bombalar neden patlar.

Neden üst üste yapılıyor bu saldırılar. Türkiye o kadar güzel bir ülke ki Ermeni’siyle, Kürdiyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle bir bütün olmuş bir milleti bir araya getirmiş bir ülke olmuş. Çanakkale savaşında Dünya’ya kafa tutmuş bir ülke olmuşuz. Kuyruk acısı elbette var. Sanıyorlar ki biz Türkleri Türkiye’yi bombalarsak, Türkiye’yi kaos ortamına sokarız diye düşünüyorlar. Ama unuttukları bir şey var.

Biz Türkler Tüp kaçırıyor mu, kaçırmıyor mu diye kibrit yakıp kontrol eden bir milletiz. Yani bizi hiç bir şekilde korkutamaz yıldıramazsınız. 80 Milyon kişi hep biriz hep bir arada olacağız. Bu milleti ayırmaya bölmeye kimsenin gücü yetmez. Bize düşen hainlere ve bu ülkeye zarar verenleri aramızda barındırmamak. Onların kötü emellerine alet olmamak.

Bu yüzdende polisimizin askerimizin hep yanındayız. İstanbul Beşiktaş’taki hain saldırıda hayatını kaybeden polislerimize ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerken yaralılara acil şifalar diliyorum. Hep omuz omuzayız polisimizin yanındayız. Bu millet hiçbir zaman bu tür saldırılara boyun eğmedi boyun eğmeyecek. Saygılarımla.

Yorumlar (1)

Hasan 7 Yıl Önce

Bilal kırboğa'ya teşekkür ediyoruz

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.