Denizli ve ilçeleri haber sitesi

Türkkan'a Denizli'den büyük tepki!

Gündem

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Bingöl'de partisine tepki gösteren bir kişiye küfür eden Lütfü Türkkan'a Denizli'den tepki gecikmedi.

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi tarafından yapılan açıklamada, Şehit ailesine küfreden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösterildi. Açıklamada, "05. Kasım 2021 tarihinde PKK terör örgütü tarafından 1997 yılında şehit edilen İsa GÜMREN in kardeşinin Bingölde verdiği tepki neticesinde, İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın şehit kardeşine karşı yaptığı küfrü tüm şehit aileleri ve gazilerimize yapılmış gibi addediyor esef, şiddet ve nefretle kınıyoruz. Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği ve beraberliği için hayatını feda eden şehitlerimizin, aziz hatıralarına, bizlere emanet yakınlarına saygısızlık edenleri yüce Milletimiz asla unutmaz. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla kurulan meclisimiz de Teröre destek verenlerle, şehidimizin emaneti olan yakınlarına ağza alınmayacak şekilde küfür etme hadsizligi, alçaklığı ve terbiyesizliğine cüret etme cesaretini gösteren, hiçbir parti,Milletvekili istemiyoruz.

Şehit Aileleri ve Gaziler olarak ; her kim terör sevici, eli kanlı bebek katillerini destekleyen siyasi parti ile temasa geçip, iş tutarsa karşısında bizleri görecektir. Lütfü Türkkan'ı derhal Milletvekilliğinden istifa etmesini istiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.