Denizli ve ilçeleri haber sitesi

Hızlı okuma eğitimleri yeniden başladı

Eğitim

Pandemi nedeniyle uzun süredir uzaktan eğitimle devam eden YKS ve LGS sınavlarına yönelik yüz yüze hızlı okuma eğitimleri Denizli’de tekrar başladı.

Saygın Danışmanlık Denizli şubesi bünyesinde hızlı okuma eğitimleri tekrar başladı. Pandemi süreci dolayısıyla bir süredir uzaktan eğitim olarak devam eden kurs programlarında tekrar yüz yüze eğitime geçildi. Okullarda yüz yüze eğitimin tekrar başlamasıyla öğrenciler anlayarak hızlı okuma teknikleri eğitimlerini de yüz yüze alabilecekler.

Saygın Danışmanlık Eğitim Koordinatörü Cemal Kondu, Denizli’de yüz yüze eğitime tekrar dönmüş olmanın sevincini yaşadıklarını belirterek; “Sınavlarda süreyi yetiştirme konusunda zorluk yaşayan öğrenciler için Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi son derece önemli. Bu eğitimi alan öğrenciler sınavlarda 15-35 dakika arasında zaman kazanabiliyor. Bu da öğrencilerin sınavlarda daha az zamanda daha çok soru çözebilmelerini sağlıyor. Denizli’de tekrar öğrencilerimizle buluşmak bizim için son derece sevindirici. Dileriz ki bundan sonraki süreçte Denizli hızlı okuma kursu olarak faaliyetlerimize ara vermeden devam ederiz.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.