Denizli ve ilçeleri haber sitesi

Denizli’de minikler öğretmenlerini unutmadı

Denizlihaber

Denizli’de Atatürk İlkokulu'nda eğitim gören anasınıfı öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı düzenledi.Minikler, ‘Öğretmenim Benim’ şarkısını koro halinde seslendirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Atatürk İlkokulu'nda eğitim gören anasınıfı öğrencileri de öğretmenlerini unutmadı. Minik öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi. Düzenlenen programa, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Minik öğrenciler, ilk olarak Öğretmenler Günü ile ilgili şarkı ve şiir okudu. Minikler, daha sonra ‘Öğretmenim Benim’ şarkısını koro halinde seslendirdi. Etkinliğe katılan veliler, çocuklarının kutlama programlarını fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi. 

Düzenlenen etkinliğe ilişkin açıklamada bulunan Atatürk İlkokulu anasıfı öğretmeni Perihan Özer, “Bugün anasınıfı öğrencileriyle Öğretmenler Günü nedeniyle etkinlik hazırladık. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün önemi çocuklara anlattık. Öğrencilerimiz şarkılar söylediler. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun. Emeği geçen Atatürk İlkokulu idaresi ve öğretmenlere çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.