Denizli ve ilçeleri haber sitesi

70 günün ardından görevinin başında

Denizlihaber

Denizli'nin Acıpayam ilçesi Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, 70 gündür gördüğü korona virüs tedavisinin ardından görevinin başına geçti.

Denizli Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan 7 Nisan’da yaptırdığı korona virüs testinin ikinci kez pozitif çıkmasının ardından tedavi altına alındı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde 70 gündür tedavi gören Başkan Şevkan, 28 Nisan’da babası Ali Şevkan’ı toprağa veren Başkan Şevkan, 28 Mayıs’ta ise kardeşi Veteriner Hekim Nazım Şevkan’ı kaybetti.

Zorlu sürecin ardından görevinin başına geçen Başkan Şevkan, ilk mesai gününde birim müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi. Başkan Şevkan, babası ve kardeşinin vefatı dolayısıyla bu zorlu süreçte telefonla, sosyal medya aracılığıyla ve taziye ziyaretleriyle kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti. Başkan Şevkan, “Pamukkale Üniversitesinde tedavi süresince kardeşimle ve bütün hastalarıyla insanüstü bir çabayla ilgilenen hocalarımıza, doktorlarımıza, hemşirelerimize ve bütün sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.