Denizli ve ilçeleri haber sitesi

Kaset kumpasında 2 zanlı serbest!

Denizlihaber

Denizli'de aralarında iş adamlarının da bulunduğu 50 kişiden fazla kişinin uygunsuz görüntülerini çekip, şantaj yapan 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Denizli'nin Honaz ve Pamukkale ilçesinde aralarında iş adamlarının da bulunduğu 50'den fazla kişiyle sosyal medyadan güveninin kazanıp, ardından uygunsuz görüntülerini çekerek internette yaymak tehdidi ve şantajında bulunan kişilere yönelik İl Jandarma Komutanlığı operasyon başlattı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Honaz ve Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlıkları ile jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından başlatılan geniş çaplı çalışma kapsamında olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen Sezer A. (30) ve Şükrü T. (32) teknik ve fiziki takibe alındı. Takip neticesinde mağdur işadamlarından biriyle bir kafede buluşacakları bilgisini alan dedektifler kafeye baskın düzenledi. Elindeki görüntülerin bulunan dijital materyallerle yakalanan zanlılar JASAT timlerince suç üstü yakalandı.



Benzer suçlar dahil 8 suç kaydı bulunan Sezer A. ile 7 suç kaydı bulunan Şükrü T. gözaltına alınarak Honaz İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda da çok sayıda kişi hakkında da uygunsuz görüntü bulunduğu tespit edildi. Zanlılar İfade işlemlerinin ardından "Tehdit, Şantaj, Özel Hayatın Gizliliğini İhlal" suçlarından adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.