banner249

Bir ocağa daha şehit ateşi düştü!

Hatay’da askeri aracın kaza yapması sonucu şehit olan Afyonkarahisarlı Uzman Çavuş Necati Yatkak’ın baba ocağına ateş üstü. Şehidin bir silah arkadaşının ardından sosyal medyadan yaptığı ‘Gidişinle bizi üzdün be gardaşım, mekanın cennet olsun’ paylaşımı ise yürekleri dağladı.

Bir ocağa daha şehit ateşi düştü!
banner240

Hatay’ın Kırıkhan ilçesi Hassa yolu üzerinde askeri aracın kaza yapması sonucu Uzman Çavuşlar Halit Altun ve Necati Yatkak şehit düştü. Olayın ardından şehit Yatkak’ın Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Bulca köyündeki baba ocağına ateş düştü. Şehit haberinin gelmesi ile şehidin baba evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin babası Hayrettin, annesi Ummuhan Yatkak ve 6 kardeşi acılı haberi alır almaz adeta yıkıldı. Sinir krizleri geçiren aile üyelerine evin önünde hazır bekletilen 112 Acil servis ekipleri müdahale etti. Şehit haberinin ardından ilçe protokol üyeleri ile askeri erkan Yatkak ailesine taziye için geldi.



Şehidin arkadaşının paylaşımı yürekleri dağladı
Şehit Yatkak’ın geçtiğimiz haftalarda boşandığı ve 2 yaşında bir erkek çocuğu olduğu öğrenildi.
Öte yandan, şehidin bir asker arkadaşının ise şehit Yatkak’ın fotoğrafı ile sosyal medyadan ‘Yaktın bizi devrem Rabbim ailene sabır versin, vatan sağ olsun. Gidişinle bizi üzdün be gardaşım, mekanın cennet olsun’ notu ile yaptığı paylaşım ise yürekleri dağladı.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2021, 09:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER