banner249

Minibüsçülerden örnek davranış

Afyonkarahisar Karşıyaka Minibüs durağı esnafı, Afrin’de “Zeytin Dalı” operasyonuna gönüllü katılacaklarını belirtirken bir günlük kazançlarını da Mehmetçiğe bağışladı. 

Minibüsçülerden örnek davranış
banner240

Kent merkezinde faaliyet gösteren Karşıyaka Minibüs durağı sakinleri, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’nın “Zeytin Dalı” harekatına destek amacıyla bir günlük kazançlarını Mehmetçiğe bağışlayacaklarını açıkladılar. Açıklama öncesi durak sakinleri araçlarını Türk bayrakları ile donattılar. Karşıyaka Minibüs durağı şoförleri adına açıklama yapan Yakup Sivri, “Her zaman devletimizin ve hükümetimizin yanındayız” dedi.

HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Her zaman devletin ve hükümetin yanında olduklarını ifade eden Şoför Yakup Sivri, şöyle konuştu; 
“Bu gün burada açıklama yapmamızın nedeni, devletimizin ve hükümetimizin başlattığı ‘Zeytin Dalı’ operasyonuna destek olmak içindir. Biz Karşıyaka minibüs durağı olarak ‘Zeytin Dalı’ operasyonuna gönüllü asker olduğumuzu ve daime milletimizin yanında olduğumuzu bildirmek istiyorum. Ayrıca durak olarak arkadaşlarımız arasında Mehmetçiğimize destek olmak için bir günlük kazancımızı devletimize ve askerimize bağışlıyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi konu vatan ise ‘gerisi teferruattır’ diyerek Mehmetçiğimizin ve devletimizin yanındayız. Her şey cennet vatanımız için.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER